Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

2-kamer appartement De Horst

Woonvorm:
Gebouw:
WoonincPlusVitalis De Horst
Adres:
Imkerstraat 362, Eindhoven
Huurprijs:
VERHUURD
Oppervlakte:
50m2
Aantal kamers:
2 kamers
Aangeboden door:
Wooninc Vitalis

Het appartement

Dit appartement van circa 45 m2 heeft 1 slaapkamer (14m2) , woonkamer met half open keuken (25m2), badkamer met toilet, inpandige berging en balkon op het oosten. inpandig balkon. In 2019 vond groot onderhoud plaats in De Horst. Behalve veel algemene voorzieningen werden ook de badkamer en de keuken van de appartementen vernieuwd

Maandelijkse kosten

Kale huurprijs: € 644,27 (huurtoeslag is mogelijk)
Woonservicekosten: € 183,73 (incl. gas, water en elektra)
Zorgservicekosten: € 109,96

Totale kosten p/mnd incl. servicekosten: € 937,96

Om in aanmerking te komen voor deze woning mag uw bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan:

  • € 44.035 voor een eenpersoonshuishouden
  • € 48.625 voor een tweepersoonshuishouden

Woongebouw

In de ontmoetingsruimte D’n Hert kunt u gezellig iets drinken of biljarten in het café. Er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops en bewegingslessen. Buurtbewoners zijn hierbij van harte welkom en daardoor heeft het woongebouw ook een buurtfunctie. Bij restaurant De Imker genieten u en uw gasten genieten van een warme maaltijd. Bewoners kunnen ook gebruikmaken van een maaltijdservice. Daarnaast is er een ontmoetingsruime, een bruin café en een kleine winkelstraat met supermarkt. Op het gebied van zorg zijn er verschillende huisartsen en een fysiotherapeut aanwezig. Bent u een buitenmens? De drie woongebouwen delen samen een prachtige binnentuin én De Horst heeft ook nog een eigen tuin speciaal voor haar eigen bewoners. Ideaal!

De Horst heeft 169 appartementen met 1 slaapkamer en 14 zorgwoningen. Wilt u graag een eigen parkeerplaats huren? Dat is mogelijk als deze beschikbaar is. Er is een beheerder aanwezig. Die draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. De beheerder is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw.

In de buurt

WoonincPlusVitalis De Horst ligt centraal in het groene stadsdeel Woensel-Zuid. Op loopafstand is de Kruisstraat met een breed aanbod van winkels en restaurants. Iedere zaterdag haalt u verse producten bij de grote Woenselse Markt. Ook WoenselXL, de gezellige binnenstad met haar terrasjes en het Centraal Station zijn met het openbaar vervoer te bereiken. Er is een bushalte vlakbij het woongebouw. In de directe omgeving liggen verschillende ziekenhuizen.

Zorgservice Arrangement Vitalis

In De Horst woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

  • Erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag dichtbij is.
  • In geval van een calamiteit dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen. Dit doet u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt.
  • Via de welzijnsmelding elke dag een extra controle heeft waarbij wordt gekeken of alles goed gaat met u.

Voor dit Zorgservice Arrangement brengt Vitalis maandelijks kosten in rekening. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit uw maandelijkse woonkosten.

Zorg op maat

In De Horst geniet u van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten, waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig woont. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, verpleging, en/of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. U weet zeker dat de zorg- en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de buurt is. In geval van calamiteiten is dat 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Verandert onverwachts uw zorgbehoefte of die van uw partner? In het woongebouw zijn vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. Tevens kunnen we in De Horst uw zelfstandige woning ‘omklappen’ naar een zorgwoning. U blijft dan wonen in uw eigen appartement maar zorg én wonen worden dan via de Wet Langdurige Zorg (Wlz) georganiseerd. Of dit in uw situatie kan, is afhankelijk van uw zorgbehoefte.

Adres

Wilt u wonen in De Horst?

Voor meer informatie over deze woning, neemt u contact op met Kim Starink van SeniorenPunt.

U kunt haar mailen via:

verhuurteamnoord@wooninc.nl

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis