Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

2-kamerappartement De Hoeve

Woonvorm:
Gebouw:
Residentie De Hoeve
Adres:
Imkerstraat 12E, 5623 DC Eindhoven
Huurprijs:
VERHUURD
Oppervlakte:
68 m2
Aantal kamers:
2 kamers
Aangeboden door:
Vitalis V 't Hof Rijnland

Het appartement

Dit 2-kamerappartement ligt in het hoge gedeelte van De Hoeve. Het appartement is circa 68 m2 groot en heeft een woonkamer met open keuken van zo’n 28 m2.  Aan de woonkamer ligt een extra werkkamer van 9 m2. De slaapkamer van circa 12 m2 biedt toegang tot de loggia van 10 m2. Deze ligt op het westen en kijkt uit over de Kloosterdreef.

De badkamer is zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de hal bereikbaar. In de hal is het aparte toilet. De aparte berging van zo’n 3,5 m2 grenst aan de keuken.

Bekijk hier de plattegrond van dit appartement.

Huurprijs

De maandelijkse huurprijs is € 915,- excl. € 156,47 woon-, zorg- en servicekosten.

U kunt hier een parkeerplaats huren. Dit is op basis van beschikbaarheid. Een overdekte parkeerplaats kost €25,= per maand. Een niet overdekte parkeerplaats kost € 18,= per maand.

Woonservicekosten: hieronder vallen onder meer de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de lift, glasbewassing, tuinonderhoud etc.
Zorgservice: 24 uurs mogelijkheid om te alarmeren via een oproepsysteem wat in het appartement hangt en het bieden van eerste hulp  De zorgservice is geen 24 uurs verpleging.
Servicepakket: personeelskosten, administratiekosten, gebruikmaking van de faciliteiten zoals bijvoorbeeld een restaurant, lunchroom, kapper, winkeltje etc.

Naast bovengenoemde kosten kiest u zelf een provider voor gas/water/licht/telefonie en internet (Ziggo heeft de enige goede ontvangst). Elk appartement heeft zijn eigen meterkast.

U komt voor dit appartement in aanmerking als uw inkomen hoger is dan

  • € 44.035,- voor een eenpersoonshuishouden of
  • € 48.625,- voor een tweepersoonshuishouden.

Residentie De Hoeve

De Hoeve heeft wel een eigen ontmoetingsruimte en voor uw gasten is er een logeerkamer. Voor de overige faciliteiten loopt u makkelijk en snel binnendoor naar De Horst. Hier is een restaurant waar u kunt genieten van een warme maaltijd. Er is ook een bruin café en een kleine winkelstraat met supermarkt. Op het gebied van zorg zijn er verschillende huisartsen en een fysiotherapeut aanwezig. Er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops en bewegingslessen.

In de buurt Vitalis Residentie De Hoeve ligt centraal in het groene stadsdeel Woensel-Zuid. Op loopafstand is de Kruisstraat met een breed aanbod van winkels en restaurants. Iedere zaterdag haalt u verse producten bij de grote Woenselse Markt. Ook winkelcentrum Woense XL, de gezellige binnenstad met haar terrasjes en het Centraal Station zijn makkelijk per bus te bereiken. Er is een bushalte vlakbij het woongebouw. In de directe omgeving liggen verschillende ziekenhuizen.

Zorg op maat

In Residentie De Hoeve is een goed opgeleid zorgteam van Vitalis actief. Indien u behoefte heeft aan verzorging of verpleging, dan is er professionele begeleiding vanuit Residentie De Hoeve. We stemmen samen met u af welke zorg wenselijk of nodig is.

Adres

Wilt u hier wonen?

Voor meer informatie neemt u contact op met Stèphanie Swinkels van SeniorenPunt.

Zij is bereikbaar via 06 - 10 41 97 19 en staat u graag te woord.

U kunt haar ook mailen via:

residenties@seniorenpunt.nl

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis