Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Penthouse Residentie Gennep

Woonvorm:
Gebouw:
Residentie Gennep
Adres:
Herman Gorterlaan 392, Eindhoven
Huurprijs:
VERHUURD
Oppervlakte:
170m2
Aantal kamers:
3 kamers
Aangeboden door:
Stayinc

De woning

Een ruim appartement van 170 m2 op de vierde etage van Residentie Gennep. De woonkamer is 66 m2 en geeft directe toegang tot de aangrenzende open keuken met vaatwasser, kookplaat, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Via de woonkamer komt u op een riant terras van 30 m2. Het ligt op het zuiden. Er zijn twee slaapkamers (31 m2 en 13 m2). De masterbedroom geeft toegang tot het dakterras van 30 m2. Van hieruit heeft u uitzicht op de skyline van Eindhoven. De ruime badkamer van 20 m2 heeft een ligbad, separate douche, een dubbele wastafel en een 2e toilet. De woning heeft ook twee inpandige bergingen. Het is mogelijk om in ondergelegen parkeerkelder een parkeerplaats te huren.

Maandelijkse kosten
Kale huurprijs: € 2050
Woonservicekosten: € 61,16 (excl. gas, water en elektra)
Zorgservicekosten: € 60,09
Totale lasten: € 2.171,25

Voorwaarden

We verhuren deze woning aan senioren van 55 jaar en ouder. Het minimale inkomen is € 55.000 per jaar.

Comfort bij Genneper Parken

Wonen in Residentie Gennep? Dan kiest u voor zelfstandig wonen met vrijheid als levensstijl. U wilt comfort, ambiance en veiligheid. Residentie Gennep ligt aan de rand van natuurgebied de Genneper Parken en naast zwemcentrum de Tongelreep. In de natuur en tóch perfect bereikbaar via de uitvalswegen en het openbaar vervoer. Residentie Gennep is een keuze voor de toekomst: mocht het nodig zijn biedt Vitalis thuis- en zorgservice.

Residentie Gennep

Het woongebouw telt 42 huurappartementen, verdeeld over 13 verdiepingen. Het appartement wat nu beschikbaar is, is gelegen op de 8e etage en ligt op het noordwesten.

Het gebouw heeft een verbindingsgang met Revalidatie- en zorgcentrum Wissehaege. Ook ligt het woongebouw Kortonjo op loopafstand. U kunt gebruikmaken van alle voorzieningen in Wissehaege en Kortonjo zoals een restaurant, grand café, kapsalon, pedicure, manicure, fysiotherapeut, fitness, internetcafé, bibliotheek, de winkeltjes en een apotheek. Er worden activiteiten georganiseerd. Ook hebben huisartsen en apotheken regelmatig een spreekuur en een dependance van het Anna Ziekenhuis ligt pal tegenover de residentie.

Het woongebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage en gemeenschappelijke fietsenstalling. U kunt ook een eigen berging huren voor uw fiets. De appartementen hebben brede deuren en drempelloze doorgangen. En er zijn elektronische voorzieningen zoals een alarmeringssysteem voor zorgverleners en een intercom met videofoon. Ook is er een huismeester aanwezig. Die staat meerdere dagdelen per week voor u klaar en houdt toezicht op het woongebouw en de directe omgeving.

Adres

Interesse in dit huurappartement in Residentie Gennep?

Voor meer informatie over dit appartement, neemt u contact op met Simone Verkuijlen van Stayinc.

Zij is bereikbaar via 06 - 15 87 63 55 en staat u graag te woord.

U kunt haar ook mailen via:

sverkuijlen@stayinc.nl

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis