Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Officiële opening SeniorenPunt

Vanaf vandaag verandert de naam van klantencentrum WoonincPlusVitalis in SeniorenPunt. De naamsverandering is het gevolg van de samenwerking met twee nieuwe partners: de Eindhovense corporaties Woonbedrijf en ‘thuis. Zij bieden naast initiatiefnemers Wooninc. en Vitalis WoonZorg Groep vanaf nu ook hun seniorenwoningaanbod aan via SeniorenPunt. Daarmee breidt het aanbod voor senioren uit naar ruim 9.500 zelfstandige woningen en zorgwoningen.

Onveranderde rol

De rol van SeniorenPunt blijft hetzelfde als die van het klantencentrum WoonincPlusVitalis: één aanspreekpunt voor alle vragen over wonen, zorg en welzijn. “Adviseurs binnen SeniorenPunt brengen advies uit dat aansluit bij de persoonlijke omstandigheden en wensen van senioren. Senioren kunnen hiervoor gewoon binnenlopen, maar mogen ook een afspraak maken”, vertelt Pascale Bartels, directeur van SeniorenPunt. Vinden ze een geschikte zelfstandige woning of een zorgwoning dan sluiten ze via SeniorenPunt een huur- en/of zorgovereenkomst af met Wooninc., Vitalis, Woonbedrijf of ‘thuis. Het sociale woningaanbod wordt nog steeds geadverteerd via wooniezie.nl.

Pionieren voor senioren

SeniorenPunt blijft investeren in nieuwe samenwerkingen. “Het is fijn om te merken dat de lijntjes vanuit SeniorenPunt met andere woningcorporaties en zorgorganisaties in de regio inmiddels erg kort zijn. Er ontstaat hierdoor een steeds beter overzicht van de regionale mogelijkheden en vragen”, aldus Pascale Bartels. “Zo leveren we momenteel vanuit SeniorenPunt een bijdrage aan andere lokale initiatieven. Elk met andere samenwerkingspartijen, maar met één gezamenlijk doel: het senioren makkelijk maken hun weg te vinden in wonen, zorg en welzijn”, aldus Pascale Bartels.

Goede basis uit 2016

WoonincPlusVitalis ontstond in 2016 door de intensieve samenwerking tussen Wooninc. en Vitalis WoonZorg Groep.. Vanuit een gezamenlijke visie op ‘zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen’ openden de twee initiatiefnemers, een gezamenlijk klantencentrum waar zorgadviseurs van Vitalis en verhuurconsulenten van Wooninc. intensief samenwerken. Ze vormen samen één aanspreekpunt voor wonen, zorg en welzijn. En helpen senioren om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Een formule die haar succes de afgelopen jaren bewees. En die voortgezet wordt met de nieuwe partners.

 

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis