Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Samenwerken voor senioren

SeniorenPunt is een samenwerking tussen initiatiefnemers Wooninc. en Vitalis en woningcorporaties Woonbedrijf en ‘thuis. Samen hebben we alle kennis in huis, versimpelen we processen en bemiddelen we in een groot aanbod seniorenwoningen en zorgwoningen. Zo zijn we één aanspreekpunt voor wonen, zorg en welzijn.

Een initiatief van Wooninc. en Vitalis WoonZorg Groep

Vanuit een gezamenlijke visie openden Wooninc. en Vitalis in 2016, het klantencentrum WoonincPlusVitalis. Vanaf dat moment vormden zij één aanspreekpunt voor wonen, zorg en welzijn. Met als doel senioren te helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Om het senioren in de regio nóg makkelijker te maken, sloten begin 2022 woningcorporaties Woonbedrijf en ‘thuis aan met hun aanbod seniorenwoningen. WoonincPlusVitalis werd SeniorenPunt. Dankzij deze samenwerking bemiddelt SeniorenPunt nu in ruim 9.000 seniorenwoningen en zorgwoningen.

Trots op onze initiatieven

Wooninc. en Vitalis zijn trots op de basis die ze afgelopen jaren legden. Ze blijven pionieren in unieke woonzorgconcepten en samenwerkingen. Door het creëren van een netwerk van organisaties en expertises rondom senioren, zorgen ze voor een sluitende keten van wonen, zorg en welzijn. SeniorenPunt is hier een goed voorbeeld van. Zo ook de samenwerking uit 2021 tussen Vitalis en zeven zorgorganisatie in de regio (Archipel, Amaliazorg, Anna, Joriszorg, Oktober, Sint Annaklooster en Valkenhof). Waar in 2022 De Zorgboog, Savant, Glorieux en Neos ook bij aansloten. Hier komt vraag en aanbod van al de zorgaanbieders samen in één regionaal systeem. Dit maakt het makkelijker om zorgvragen te matchen met de juiste plek.

Nog meer samenwerkingen

En het ontwikkelt verder: in de hele regio wordt de meerwaarde van samenwerking gezien en worden meer loketten geopend. Zo opende in 2021 SeniorenPunt Oirschot. Hier helpen Wooninc., Joris Zorg en andere zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio Oirschot senioren. En er komen meer vestigingen van SeniorenPunt. Elk met andere samenwerkingspartijen, maar met een gezamenlijk doel: het senioren makkelijk maken de weg te vinden in wonen, zorg en welzijn.

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis