Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Die Fledermaus/Weisshorn

Adres:
Weisshorn 1 t/m 161 (oneven) , 5624 NT Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Woonbedrijf

Het betreft hier een luxe seniorenappartementencomplex met parkeermogelijkheden zowel in de parkeerkelder van het complex als buiten op het eigen terrein. U betreed het complex via een centrale ontvangsthal alwaar zich het bellentableau en de brievenbussen bevinden. Het complex is gelegen in een groene omgeving en binnen het complex en terrein bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een jeu de boulesbaan en een recreatieruimte. Voor deze appartementen is geen huurtoeslag mogelijk.

Omgeving

Die Fledermaus ligt in een gewilde en rustige woonomgeving in de wijk “Driehoeksbos”. Deze wijk is centraal gelegen in de nabijheid van winkels, sportvelden en heeft een uitstekende verbinding met diverse uitvalswegen en openbaar vervoer.

Woongebouw

U betreed het complex via een centrale ontvangsthal alwaar zich het bellentableau en de brievenbussen bevinden. De appartementen binnen het complex zijn voorzien van een videofoon om de centrale toegangsdeur te bedienen. Het seniorenappartementencomplex heeft parkeermogelijkheden zowel in de parkeerkelder van het complex als buiten op het eigen terrein.

Woning

Vanaf de galerij betreed u de hal van het appartement vanwaar u toegang heeft tot de inpandige berging (ca. 3m2;), het toilet, de doucheruimte (ca. 7m2;), de tweede slaapkamer (ca. 11m2;), en de woonkamer. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 37m2; en staat in verbinding met de open keuken (ca. 9m2;). Vanuit de woonkamer heeft u enerzijds toegang tot het balkon en anderzijds tot de hoofdslaapkamer van ca. 13m2;. De hoofdslaapkamer biedt tevens toegang tot de doucheruimte. De doucheruimte is betegeld en voorzien van douche en wastafel.

Welzijn

Uw vaste aanspreekpunt is de beheerder. Hij draagt bij aan de orde en netheid van uw woonomgeving.

Adres

Wilt u hier wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis