Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Gasthuisstraat

Adres:
Gasthuisstraat 63 - 75 en 23a - 23f, 5688 AW Oirschot
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc

Door haar vele monumentale panden en de elf omliggende natuurgebieden noemt Oirschot zich ook wel “Monument in het Groen”. Wonen in het prachtige centrum is ideaal voor de dorpsmens. De bewoners van de seniorenwoningen aan de Gasthuisstraat, St. Jorishof én St. Jorisstraat kunnen gebruikmaken van de voorzieningen in het zorgcentrum van St. Jorziszorg.

Faciliteiten & services

Winkel

Winkel

Kapper

Kapper

Kapel

Kapel

Beheerder

Beheerder

Omgeving

De Gasthuisstraat ligt in het mooie centrum van Oirschot. Geniet van een kop koffie bij een van de vele restaurants. Ook winkels en de markt zijn op loopafstand.

Woongebouw

Via een binnendoor gang loopt u naar het zorgcentrum. Hier is een winkel met dagelijks verse producten en ook een kapsalon. U kunt er ook gezellig iets drinken. In de ontmoetingsruimte organiseert Joriszorg samen met vrijwilligers verschillende activiteiten. Bewoners van de Gasthuisstraat zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen.

Seniorenappartement

Alle 62 appartementen hebben 1 slaapkamer en zijn bereikbaar met een lift. De woningen hebben een balkon of tuintje. Parkeren kan in de buurt.

SeniorenPunt Oirschot

SeniorenPunt Oirschot helpt inwoners van Oirschot graag met vragen over wonen, zorg en welzijn. We willen u zo optimaal mogelijk helpen en bieden een totaaloverzicht van de mogelijkheden voor senioren. Onze adviseurs zoeken samen met u een passende oplossing voor uw woon- en zorgvragen. Mocht het nodig zijn, verwijzen we u door naar een van de partners. Zo komt u direct bij de juiste aanbieder terecht.

SeniorenPunt in Oirschot is een initiatief van Wooninc. en Joris Zorg. Ook andere zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio bieden hun informatie aan bij SeniorenPunt Oirschot. Wij werken samen met WIJzer Oirschot. Bij hen kunt u bijvoorbeeld terecht voor vragen over WMO-voorzieningen, mantelzorg, vervoer en vrijwilligerswerk. Ook werken we samen met Amaliazorg, zij zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie.

Bezoek, bel of mail SeniorenPunt in Oirschot. De contactgegevens vindt u op seniorenpuntoirschot.nl.

Adres

Wilt u hier graag wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis