Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Jo de Bruinehof

Adres:
Kettingstraat 5 - 69, 5667 RG Geldrop
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc

Zelfstandig wonen op een mooie locatie. Jo de Bruinehof ligt vlakbij het gezellige centrum van Geldrop. Aan de andere kant wandelt u naar een prachtig natuurgebied met bos en heide. In het woongebouw worden ook activiteiten georganiseerd.

Faciliteiten & services

Beheerder

Beheerder

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Omgeving

Het centrum van Geldrop staat bekend om de gezelligheid en vele leuke winkels. Ook woont u vlakbij een natuurgebied waar u een mooie wandeling kunt maken.

Woongebouw

Het woongebouw heeft een ontmoetingsruimte op de begane grond. Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd en ontmoeten bewoners en ouderen uit de wijk elkaar.

Seniorenappartementen

Jo de Bruinehof bestaat uit 32 seniorenappartementen verdeeld over 3 woonlagen. Alle woningen zijn ongeveer 70 m2 groot en hebben 2 slaapkamers. De appartementen op de begane grond hebben een tuin en de andere woningen een balkon. Bewoners hebben een aparte eigen berging op de begane grond. Parkeren kan aan de openbare weg.

Langer Thuis Wijzer Geldrop-Mierlo

Net als in Eindhoven heeft Geldrop ook een loket speciaal voor senioren. Het loket in Geldrop heet Langer Thuis Wijzer Geldrop-Mierlo. Inwoners van Gemeente Geldrop-Mierlo kunnen hier terecht om zich te laten informeren en adviseren over de mogelijkheden in hun gemeente. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij u thuis? Op zoek naar een zinvolle invulling van uw dag? Bent u nieuwsgierig welke seniorenwoningen er in Geldrop zijn en hoe u ervoor in aanmerking komt? Wilt u meer weten over het aanvragen van een zorgindicatie? Of heeft u een andere vraag over welzijn, wonen of zorg?

Loop op dinsdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur eens binnen in de Weeffabriek. De koffie staat voor u klaar.

Langer Thuis Wijzer is een initiatief van Anna Ouderenzorg, Wooninc. en Vitalis. Samen met de partners Woonbedrijf, Stroomz, Savant Zorg en andere partners in Onze Wegwijzer is er veel kennis en zijn er mogelijkheden in huis als het gaat om lang prettig en veilig zelfstandig wonen. We zetten die graag zo goed mogelijk in om inwoners van Gemeente Geldrop-Mierlo beter en sneller te helpen aan een oplossing voor uw welzijns-, woon- en/of zorgbehoefte.

Adres: Weeffabriek, Molenstraat 23 in Geldrop

Open: dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur

 

Langer Thuis Wijzer is partner in Onze Wegwijzer. 

Adres

Wilt u hier graag wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis