Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Sint Jozefkerk

Adres:
Sint Jozefplein 69 - 98, 5666 RL Geldrop
Huurprijs:
Vanaf € 800,- per maand
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
ODAzorg

De Sint Jozefkerk in Geldrop is een bijzonder nieuwe woonzorglocatie met 23 woonzorgzorgappartementen. De mooie lichte appartementen zijn voor senioren met een WLZ indicatie VV04, VV05 of VV06. Ze wonen hier zelfstandig en ontvangen de benodigde WLZ zorg van ODAzorg. De verbouwde kerk is een omgeving waar mensen naar elkaar omkijken en met elkaar actief zijn om zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig te kunnen blijven wonen.  Er is ook dagbesteding en gezamenlijke huiskamers. Er zijn dus volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Faciliteiten & services

Personenalarm

Personenalarm

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Dagbesteding

Dagbesteding

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Appartementen in sociale en middenhuur segment

Van de 24 zelfstandige huurappartementen vallen er 18 binnen de sociale huurgrens met een maximaal jaarinkomen van € 47.699. Hierdoor is huurtoeslag mogelijk. Of dit voor u geldt, is afhankelijk van uw inkomen en eigen vermogen. Er zijn verschillende typen appartementen. Ze zijn allemaal voor één persoon, erg licht, hebben een klein keukentje en worden gestoffeerd opgeleverd. Bewoners kunnen het helemaal naar eigen wens inrichten.

U huurt de woning van Connect Wonen. Zij verzorgen ook de financiële toetsing. De kale huurprijs ligt tussen € 800,- en € 1.100,- per maand. Dit hangt af van het type appartement. De bijkomende servicekosten zijn € 205,- per maand. U sluit zelf een contract af voor energie, water, telefonie, tv en internet. Afhankelijk van uw inkomen en de huurprijs komt u wellicht in aanmerking voor huurtoeslag.

Zorg van ODAzorg

De appartementen zijn voor ouderen met een WLZ indicatie VV04, 05 en 06. ODAzorg biedt de zorg die nodig is. Denk aan: verzorging en verpleging, begeleiding, huishoudelijke ondersteuning, activiteiten en toezicht (met alarmeringssysteem). Met de mantelzorgers wordt afgestemd welke zorg zij zelf blijven doen en waar ondersteuning van de professionals nodig is. In het gebouw is altijd zorgpersoneel aanwezig, zowel overdag als ’s nachts, om hulp te bieden wanneer dat nodig is. Dit geeft  een veilig gevoel en u kunt altijd rekenen op de benodigde ondersteuning, terwijl u toch uw zelfstandigheid behoudt.

De kosten voor de zorg vanuit de Wet Langdurige zorg bestaan uit een eigen bijdrage waar uw inkomen en vermogen een rol spelen. U kunt hiervan een proefberekening maken op www.cak.nl

Activiteiten en dagbesteding

In de kerk is ook dagbesteding en worden activiteiten aangeboden. Ook buurtgenoten zijn welkom om hieraan deel te nemen. Op maandag t/m vrijdag biedt AM-Allcare dagbesteding in een huiselijke sfeer aan.

Adres

Wilt u hier wonen?

Om hier te kunnen wonen heeft u een zorgindicatie nodig.  We bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Bel een zorgadviseur van Vitalis via 040 – 220 22 02  (menukeuze optie 2)

U kunt ook mailen via:

zorgadvies@vitalisgroep.nl

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis