Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Jurriaan Pels Wooncentrum

Adres:
Geestakker 2 - 544, 5625 XA Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
WoonzorgNederland

Woont u graag zelfstandig met veel levendigheid binnen en buiten het woongebouw? Dan past Jurriaan Pels Wooncentrum perfect! Het ligt nl. tegenover winkelcentrum WoenselXL met een ruime variatie aan winkels, voorzieningen en eetgelegenheden. Ook in het woongebouw is veel te doen. De bewoners organiseren verschillende activiteiten. Bewoners en buurtgenoten zijn welkom om deel te nemen.

Faciliteiten & services

Scootmobielstalling

Scootmobielstalling

Tuin

Tuin

Bibliotheek

Bibliotheek

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Logeerkamer

Logeerkamer

Manicure/Pedicure

Manicure/Pedicure

Wasserette

Wasserette

Wonen met gelijkgestemden

Het wooncentrum is opgericht vanuit een humanistische grondslag. De belangrijkste kernwaarden zijn: samen wonen, samen werken en samen leven. Bewoners leveren allemaal op hun eigen wijze een bijdrage aan deze bijzondere leefgemeenschap. Nieuwe bewoners die ook hun steentje willen bijdragen, worden met open armen ontvangen.

Levendig woongebouw

Jurriaan Pels Wooncentrum heeft vijf verdiepingen met in totaal 184 tweekamerwoningen. Op de begane grond zijn veel voorzieningen waaronder een biljart, een bibliotheek, een handwerkruimte, een gymzaal, een fietsenberging en een grote ontmoetingsruimte. Bewoners organiseren er verschillende activiteiten zoals stijldansen, ontspanningsactiviteiten, optredens, gymnastiek en koersballen.

Rondom het gebouw ligt een mooie aangelegde tuin met zitjes en een jeu de boules baan. Voor de bewoners een fijne plek om elkaar met mooi weer buiten te ontmoeten.

In het gebouw is ook een wasruimte met wasmachines voor gemeenschappelijk gebruik. U betaalt een kleine vergoeding voor het gebruik ervan. Voor logees zijn er twee logeerkamers te huur. Er zijn drie ruimten voor het stallen van scootmobielen. Indien beschikbaar wijst de bewonersconsulent u een plaats toe.

Regelmatig is in het complex een bewonersconsulent aanwezig. Hier kunt u terecht met uw vragen over wonen, zorg en welzijn.

Jurriaan Pels Wooncentrum vierde in 2014 haar 35 jarig bestaan. Bekijk de video en krijg een goede indruk van deze bijzondere woongemeenschap.

In de buurt

Wooncentrum Jurriaan Pels ligt in de wijk Woensel/Vlokhoven in Eindhoven. Op steenworp afstand van winkelcentrum WoenselXl. Hier vindt u een groot aanbod van winkels, voorzieningen en eetgelegenheden. Dichtbij ligt ook een groot busstation. Met het openbaar vervoer bent u ook zo in het centrum van Eindhoven.

De woningen

De tweekamerwoningen zijn 47 m2 of 56 m2 groot, drempelvrij en rolstoeltoegankelijk. Ze hebben een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer, berging en badkamer. Alle woningen hebben een balkon.

Het is mogelijk om tegen betaling en op basis van beschikbaarheid een parkeerplaats te huren. Parkeren kan ook openbaar aan de straatkant.

Bekijk hier de plattegronden van de verschillende type woningen

Toewijzingscriteria

De woningen zijn bestemd voor senioren van 55 jaar en ouder. Woonzorg Nederland wijst de woningen toe op basis van inschrijfduur op de wachtlijst en passend bij de kernwaarden van Jurriaan Pels. SeniorenPunt beheert de wachtlijst voor Jurriaan Pels.

Uw maximale bruto jaarinkomen is maximaal:

  • € 47.699 bruto per jaar voor een éénpersoonshuishouden
  • € 52.617 bruto per jaar voor een tweepersoonshuishouden

Of u huurtoeslag krijgt, hangt af van uw leeftijd en inkomen. Maak hier eenvoudig een proefberekening en bekijk of u recht heeft op huurtoeslag.

Adres

Wilt u ook hier wonen?

Voor meer informatie of een inschrijving op de wachtlijst voor deze woningen, neemt u contact op met Stèphanie Swinkels van SeniorenPunt.

Zij is bereikbaar via 06 - 10 41 97 19 en staat u graag te woord.

U kunt haar ook mailen via:

s.swinkels@seniorenpunt.nl

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis