Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Kapittelhof

Adres:
Kapittelhof 22 - 44, 5688 ES Oirschot
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc

De omgeving

Kapittelhof ligt op korte afstand van diverse winkels en De Stoelendans. Ook het centrum van Oirschot met al haar winkels en gezellige terrasjes is dichtbij. U bereikt makkelijk de snelweg A58. Van waaruit u snel naar Eindhoven, Den Bosch of Breda reist.

Oirschot is een gemeente met 17.500 inwoners, verspreid over de dorpskernen Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk. Door haar vele monumentale panden en de elf omliggende natuurgebieden noemt Oirschot zich ook wel “Monument in het Groen”.

De appartementen

Deze 12 zelfstandige huurappartementen van zo’n 80 m2 zijn speciaal voor senioren van 55 jaar en ouder. De appartementen hebben 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer. Er is ook een apart toilet en een ruime bergkast en een extra buitenberging. Hier is ruimte voor uw fiets. Afhankelijk van het type heeft u als buitenruimte een balkon of een klein tuintje.

Uw auto parkeert u openbaar. In de directe omgeving zijn hier voldoende gratis mogelijkheden voor.

SeniorenPunt Oirschot

SeniorenPunt Oirschot helpt inwoners van Oirschot graag met vragen over wonen, zorg en welzijn. We willen u zo optimaal mogelijk helpen en bieden een totaaloverzicht van de mogelijkheden voor senioren. Onze adviseurs zoeken samen met u een passende oplossing voor uw woon- en zorgvragen. Mocht het nodig zijn, verwijzen we u door naar een van de partners. Zo komt u direct bij de juiste aanbieder terecht.

SeniorenPunt in Oirschot is een initiatief van Wooninc. en Joris Zorg. Ook andere zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio bieden hun informatie aan bij SeniorenPunt Oirschot. Wij werken samen met WIJzer Oirschot. Bij hen kunt u bijvoorbeeld terecht voor vragen over WMO-voorzieningen, mantelzorg, vervoer en vrijwilligerswerk. Ook werken we samen met Amaliazorg, zij zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie.

Bezoek, bel of mail SeniorenPunt in Oirschot. De contactgegevens vindt u op seniorenpuntoirschot.nl.

Adres

Wilt u ook hier wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis