Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Kloosterstraat

Adres:
Kloosterstraat 2 - 88, 5688 HT Oirschot
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc

De omgeving

De Kloosterstraat ligt net buiten het centrum van Oirschot. Hier woont u dus rustig. De gezelligheid en levendigheid van het centrum zijn echter niet ver. En makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het is ook maar een paar minuten fietsen.

De appartementen

Deze 44 woningen liggen in het verbouwde schoolgebouw ‘Burgemeester Sandershof’. Er zijn veel verschillende types met een woonoppervlakte tussen 75 en 85 m2. Ze hebben 1 of 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet. Elke woning heeft ook een losse berging.

De woningen op de bovenste verdieping hebben op een extra verdieping. Hier ligt de badkamer en een extra slaapkamer. Deze verdieping bereikt u via een vaste trap.

Bewoners maken gebruik van de gezamenlijke binnentuin. Parkeren doet u openbaar. Aan de voorzijde zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

SeniorenPunt Oirschot

SeniorenPunt Oirschot helpt inwoners van Oirschot graag met vragen over wonen, zorg en welzijn. We willen u zo optimaal mogelijk helpen en bieden een totaaloverzicht van de mogelijkheden voor senioren. Onze adviseurs zoeken samen met u een passende oplossing voor uw woon- en zorgvragen. Mocht het nodig zijn, verwijzen we u door naar een van de partners. Zo komt u direct bij de juiste aanbieder terecht.

SeniorenPunt in Oirschot is een initiatief van Wooninc. en Joris Zorg. Ook andere zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio bieden hun informatie aan bij SeniorenPunt Oirschot. Wij werken samen met WIJzer Oirschot. Bij hen kunt u bijvoorbeeld terecht voor vragen over WMO-voorzieningen, mantelzorg, vervoer en vrijwilligerswerk. Ook werken we samen met Amaliazorg, zij zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie.

Bezoek, bel of mail SeniorenPunt in Oirschot. De contactgegevens vindt u op seniorenpuntoirschot.nl.

Adres

Wilt u ook hier wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis