Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Koestraat

Adres:
Koestraat 41 - 451, 5688 AG Oirschot
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc

Omgeving

Het woongebouw De Oirsprong ligt in de dorpskern van Oirschot. Dit monumentale oude schoolgebouw is met veel zorg en behoudt van originele elementen omgebouwd tot woongebouw met 15 appartementen. Het ligt ideaal. Zowel het centrum van Oirschot met al haar voorzieningen en De Stoelendans liggen op loopafstand. U bent trouwens ook zo in de natuur.

Oirschot is een gemeente met 17.500 inwoners verspreidt over de dorpskernen Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk. Eindhoven en Tilburg liggen op circa 20 kilometer. De snelweg A58 is snel bereikbaar. Met vele monumentale panden en de elf omliggende natuurgebieden noemt Oirschot zich met trots “Monument in het Groen”.

De appartementen

Er zijn 15 woningen met een grote variatie in woningtypen. Van klein tot groot en met 1 en 2 slaapkamers. Ze zijn allemaal voorzien van inbouwapparatuur in de keuken zoals een inbouwkookplaat, koelkast, combi magnetron en afzuigkap. Op de begane grond hebben de woningen hoge plafonds, veel lichtinval en een terrasje. Terwijl een ander appartement bijvoorbeeld een extra multifunctionele atelierruimte heeft. Waar kiest u voor?

Elke woning heeft een eigen berging in de kelder. De gezamenlijke fietsenstalling bereikt u via de begane grond. Uw auto parkeert aan de voorzijde van De Oirsprong. Hier is voldoende openbare (gratis) parkeergelegenheid.

SeniorenPunt Oirschot

SeniorenPunt Oirschot helpt inwoners van Oirschot graag met vragen over wonen, zorg en welzijn. We willen u zo optimaal mogelijk helpen en bieden een totaaloverzicht van de mogelijkheden voor senioren. Onze adviseurs zoeken samen met u een passende oplossing voor uw woon- en zorgvragen. Mocht het nodig zijn, verwijzen we u door naar een van de partners. Zo komt u direct bij de juiste aanbieder terecht.

SeniorenPunt in Oirschot is een initiatief van Wooninc. en Joris Zorg. Ook andere zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio bieden hun informatie aan bij SeniorenPunt Oirschot. Wij werken samen met WIJzer Oirschot. Bij hen kunt u bijvoorbeeld terecht voor vragen over WMO-voorzieningen, mantelzorg, vervoer en vrijwilligerswerk. Ook werken we samen met Amaliazorg, zij zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie.

Bezoek, bel of mail SeniorenPunt in Oirschot. De contactgegevens vindt u op seniorenpuntoirschot.nl.

Adres

Wilt u ook hier wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis