Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Magdalenahof

Adres:
Magdalenahof 1 - 84, 5667 RZ Geldrop
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc

Het woongebouw Magdalenahof ligt in Geldrop. Met de fiets bent u binnen 5 minuten in het gezellige centrum of bij het Kasteel van Geldrop voor een mooie wandeling. Er is een ontmoetingsruimte in het woongebouw waar allerlei activiteiten worden georganiseerd. U woont in een ruim appartement met prachtige raampartijen.

Faciliteiten & services

Café

Café

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Beheerder

Beheerder

Welzijnsronde

Welzijnsronde

Omgeving

Onder de rook van Eindhoven ligt het dorp Geldrop. Magdalenahof ligt vlakbij het gezellige centrum: op de fiets bent u er binnen 5 minuten. Reist u liever met het openbaar vervoer? Om de hoek ligt de bushalte.

Magdalenahof

Het woongebouw heeft een mooi aangelegde binnentuin met terras en een moderne ontmoetingsruimte. Hier kunt u gezellig een drankje drinken. De activiteitencommissie/vrijwilligers organiseren hier allerlei activiteiten.

Seniorenappartement

Magdalenahof bestaat uit 74 ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers, verdeeld over 5 woonlagen. De appartementen met eigen berging beschikken over prachtige, grote raampartijen. Met een veilig video- en toegangscontrolesysteem, ziet u precies wie u binnenlaat. Onder het gebouw vindt u de parkeergarage, de bergingen en de fietsenstalling. Voor gebruikers van fietsen en scootmobielen is er een speciale lift in de parkeergarage, die uitkomt op de straat. In de garage zijn vaste parkeerplaatsen te huur. Ook is er een huismeester aanwezig. Die draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw.

Langer Thuis Wijzer Geldrop Mierlo

Net als in Eindhoven heeft Geldrop ook een loket speciaal voor senioren. Het loket in Geldrop heet Langer Thuis Wijzer Geldrop-Mierlo. Inwoners van Gemeente Geldrop-Mierlo kunnen hier terecht om zich te laten informeren en adviseren over de mogelijkheden in hun gemeente. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij u thuis? Op zoek naar een zinvolle invulling van uw dag? Bent u nieuwsgierig welke seniorenwoningen er in Geldrop zijn en hoe u ervoor in aanmerking komt? Wilt u meer weten over het aanvragen van een zorgindicatie? Of heeft u een andere vraag over welzijn, wonen of zorg?

Loop op dinsdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur eens binnen in de Weeffabriek. De koffie staat voor u klaar.

Langer Thuis Wijzer is een initiatief van Anna Ouderenzorg, Wooninc. en Vitalis. Samen met de partners Woonbedrijf, Stroomz, Savant Zorg en andere partners in Onze Wegwijzer is er veel kennis en zijn er mogelijkheden in huis als het gaat om lang prettig en veilig zelfstandig wonen. We zetten die graag zo goed mogelijk in om inwoners van Gemeente Geldrop-Mierlo beter en sneller te helpen aan een oplossing voor uw welzijns-, woon- en/of zorgbehoefte.

Adres: Weeffabriek, Molenstraat 23 in Geldrop

Open: dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur

 

Langer Thuis Wijzer is partner in Onze Wegwijzer. 

Adres

Wilt u hier graag wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis