Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Merefelt bungalows

Adres:
Parklaan 1 t/m 45 en 50 t/m 56, 5504 GA Veldhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc

In Veldhoven-Dorp ligt woongebouw Merefelt in een parkachtige omgeving. Het team van Oktober Zorg organiseert er veel activiteiten, waarbij u zelf kiest waar u graag aan wilt deelnemen. Daarnaast zijn er vele voorzieningen aanwezig zoals een café en restaurant en zorgfaciliteiten zoals een fysiotherapeut. U heeft alles in de buurt om zelfstandig en comfortabel te wonen.

Faciliteiten & services

Kapper

Kapper

Restaurant

Restaurant

Receptie/servicebalie

Receptie/servicebalie

Activiteiten

Activiteiten

Stilteruimte

Stilteruimte

Beheerder

Beheerder

In de buurt

Naast een park om hoek voor een wandeling, bevindt zich en buurtwinkelcentrum op loopafstand. Hier is onder andere een warme bakker, een supermarkt en een apotheek. Een bushalte is ook dichtbij, zodat u snel gebruikmaakt van het openbaar vervoer.

Meer in Merefelt

Bewoners van Merefelt maken gebruik van de vele aanwezige voorzieningen. Er is een bruin café, ontmoetingsruimte met restaurant, wintertuin, internetcafé en een stilteruimte. Drink of eet gezellig iets met vrienden of familie in restaurant Het Veldhof. Het restaurant biedt een kleine en grote kaart. Merefelt biedt meer: in het woongebouw zijn ook een ergo- en fysiotherapeut, diëtist, logopedist, ouderengeneeskundige, kapper en pedicure aanwezig.

Seniorenbungalows

Merefelt heeft behalve een hoogbouw met 85 appartementen ook 27 bungalows voor senioren.  Deze bungalows hebben allemaal een klein tuintje. De woonoppervlakte is zo’n 60 m2.  En hebben een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en  een badkamer (met douche, wastafel en toilet). Hier is de aansluiting voor de wasmachine en droger.  Ook is er een inpandige berging. Bewoners parkeren rondom het gebouw . Er is een beheerder aanwezig. Die draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. De beheerder is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw.

Langer Thuis Wijzer Veldhoven

Net als in Eindhoven is er in Veldhoven ook een loket speciaal voor senioren. Dit loket heet Langer Thuis Wijzer. Inwoners van gemeente Veldhoven kunnen hier terecht om zich te laten informeren en adviseren over de mogelijkheden in hun gemeente. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij u thuis? Bent u nieuwsgierig naar de seniorenwoningen waarin we bemiddelen en hoe u daarvoor in aanmerking komt? Wilt u iets weten over het aanvragen van een zorgindicatie? Of heeft u een andere vraag over welzijn, wonen of zorg?

Bezoek Langer Thuis Wijzer in gebouw Veldwijzer

Loop gerust eens binnen. De adviseurs van Langer Thuis Wijzer zijn er voor u. En helpen u graag onder het genot van een kopje koffie. Langer Thuis Wijzer is open op maandagochtend en dinsdagmiddag.

Adres: gebouw Veldwijzer, Sterrenlaan 15 in Veldhoven

Open: maandag van 9.00 tot 12.00 / dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur

Adres

Wilt u ook hier wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis