Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Residentie Petruspark

Adres:
Mns Swinkelsstraat 2, 5623 AP Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Vitalis Vb&T

Net buiten de rondweg in Eindhoven-Noord ligt Vitalis Residentie Petruspark. Hier vindt u alles wat nodig is om comfortabel te leven. Buiten het gebouw zijn op korte afstand veel voorzieningen. En het gebouw zelf biedt een heerlijke beschutte binnentuin, een gevarieerd activiteiten programma en een sfeervol restaurant. Ook als uw zorgvraag verandert, woont u goed in Petruspark. Er is een zorgteam van Vitalis actief.

Faciliteiten & services

Restaurant

Restaurant

Tuin

Tuin

Terras

Terras

Receptie/servicebalie

Receptie/servicebalie

Activiteiten

Activiteiten

Fitnessruimte

Fitnessruimte

Centraal gelegen

Petruspark ligt op loopafstand van de Woenselse Markt, een winkelgebied met een groot aantal verschillende winkels. Al uw boodschappen doet u dus om de hoek. Petruspark is ook perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer.

Carrevormig woongebouw met prachtige binnentuin

Residentie Petruspark heeft 139 appartementen en is opgetrokken in carrévorm rondom een mooie aangelegde binnentuin. U vindt er zitjes, een jeu de boules baan en een vijverpartij. Zo ontstaat een heerlijke beschutte buitenruimte die bewoners graag gebruiken. Bewoners komen ook graag in het restaurant De Baron dat elke dag een heerlijk diner serveert. Petruspark heeft verder een receptie, gymruimte en een biljartruimte.

Variatie in appartementen

De woonoppervlakte van de appartementen variëren tussen 106 en 167 m2. Ze beschikken over een hal, een ruime woonkamer, een aparte slaapkamer en/of study, badkamer, keuken, terras/loggia en inpandige berging. Een aantal grotere appartementen beschikt daarnaast ook over één of twee extra kamers, een tweede toilet en doucheruimte. Een groot aantal appartement heeft een gerenoveerde keuken en gemoderniseerd sanitair. Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denk hierbij aan een centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem, elektrische deuren in de gangen en een met keycard beveiligde toegangsdeur. Iedere etage heeft via de lift en trap direct toegang tot de parkeergarage en bergingen in het souterrain.

Kunst en Cultuur

Petruspark biedt een uitgebreid programma rondom kunst en cultuur. Denk hierbij aan uitstapjes naar musea, het parktheater in Eindhoven en activiteiten in De Baron. Van filmavonden tot boekenclub, van schilderen tot bridgen. Er is genoeg vermaak!

Zorg op maat

Op het gebied van zorg kunt u in Petruspark rekenen op professionele begeleiding. Er is een goed opgeleid zorgteam van Vitalis actief. Zij helpen u graag wanneer u behandeling of zorg nodig heeft. Ook volgt Vitalis in Petruspark de zorgalarmering op.

Activiteiten voor bewoners en buurtgenoten

Residentie Petruspark is een levendige locatie waar veel te doen is. Neem er deel aan een van de vele sociaal-culturele activiteiten gericht op kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Zo blijft u actief en ontmoet u medebewoners en buurtgenoten. Bekijk het volledige activiteitenaanbod via https://vitalis.samenuitagenda.nl/nl/petruspark-vitalis

Adres

Wilt u ook wonen in deze residentie?

Voor meer informatie over dit appartement neemt u contact op met Stèphanie Swinkels van SeniorenPunt.

Zij is bereikbaar via 06 - 10 41 97 19 en staat u graag te woord.

U kunt haar ook mailen via:

residenties@seniorenpunt.nl

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis