Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

WoonincPlusVitalis De Hagen

Adres:
Maria van Bourgondiëlaan 140 - 846, 5616 EE Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc Vitalis

Aan de rand van het mooie Genderpark ligt WoonincPlucVitalis De Hagen. Net binnen de ring van Eindhoven en met alles in de buurt wat u nodig heeft. Zelfstandig wonen, mensen ontmoeten, activiteiten en veiligheid staan centraal in dit woongebouw. Wonen in De Hagen is een keuze voor comfort en veiligheid.

Faciliteiten & services

Restaurant

Restaurant

Receptie/servicebalie

Receptie/servicebalie

Bibliotheek

Bibliotheek

Markt

Markt

Kapper

Kapper

Manicure/Pedicure

Manicure/Pedicure

Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Stilteruimte

Stilteruimte

Beheerder

Beheerder

Apotheek

Apotheek

Dokterspost

Dokterspost

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fitnessruimte

Fitnessruimte

Logeerkamer

Logeerkamer

Welzijnsronde

Welzijnsronde

Personenalarm

Personenalarm

Groen in Gestel

Een paar jaar geleden is het Genderpark volledig gerenoveerd en het resultaat is prachtig. Genieten van al dat groen is gemakkelijk: het park ligt om de hoek van De Hagen. Er zijn meerdere grote supermarkten dichtbij en als u graag naar de stad wilt, neemt u de bus en bent u er in een kwartier.

Voorzieningen dichtbij

In het naastgelegen gebouw engelsbergen vindt u een sfeervol ingericht restaurant waar u en uw gasten genieten van een lunch of diner. In het café kunt u een drankje drinken, biljarten of een krant of een boek lezen. Ook worden er veel activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops en bewegingslessen. Bewoners én buurtbewoners zijn hier van harte welkom en daardoor heeft het woongebouw ook een buurtfunctie. In Engelsbergen is iedere week een markt met vers fruit en bloemen. Daarnaast is er ook een kapsalon. In gezondheidscentrum Engelsbergen zijn onder andere een apotheek en huisartsen aanwezig.

Comfortabel Wonen

WoonincPlusVitalis De Hagen heeft 70 huurappartementen, met 1 of 2 slaapkamers. U woont hier in een ruim comfortabel gelijkvloers appartement, speciaal voor senioren. Alle appartementen zijn bereikbaar per lift.

De appartementen verschillen in grootte en prijs:

Type A: 71 m2, 1 slaapkamer en een half open ruimte, als 2e slaapkamer te gebruiken

Type B: 71 m2, 1 slaapkamer en een half open ruimte, als 2e slaapkamer te gebruiken

Type C:107 m2, 2 slaapkamers (geen huurtoeslag mogelijk)

Type D: 90 m2, 2 slaapkamers, dakterras 25 m2 (geen huurtoeslag mogelijk)

Type E: 96 m2, 1 slaapkamer

Type F: 96 m2, 2 slaapkamers, dakterras 20 m2 (passend voor inkomen boven €47.699)

De extra faciliteiten in gebouw Engelsbergen zijn bereikbaar via een inpandige gang. Er is een beheerder aanwezig. Die draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. De beheerder is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw.

Zorgservice Arrangement Vitalis

In De Hagen woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

  • Erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag dichtbij is.
  • In geval van een calamiteit dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen. Dit doet u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt.
  • Via de welzijnsmelding elke dag een extra controle heeft waarbij wordt gekeken of alles goed gaat met u.

Voor dit Zorgservice Arrangement berekent Vitalis maandelijks kosten. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit uw maandelijkse woonkosten.

Zorg op maat

U geniet in De Hagen van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten, waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig woont. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, verpleging, en/of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In De Hagen weet u zeker dat de zorg- en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de buurt is. In geval van calamiteiten is dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Verandert onverwachts uw zorgbehoefte of die van uw partner? In het woongebouw zijn vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen.

Activiteiten voor bewoners en buurtgenoten

Bewoners van De Hagen maken gebruik van het activiteitenaanbod van Engelsbergen. Neem hier deel aan een van de vele sociaal-culturele activiteiten gericht op kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Zo blijft u actief en ontmoet u medebewoners en buurtgenoten. Bekijk het volledige activiteitenaanbod via https://vitalis.samenuitagenda.nl/nl/engelsbergen-vitalis

Adres

Wilt u hier ook wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis