Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

De Jonkvrouw

Adres:
Jonkvrouw 2 t/m 86, 5663 CX Geldrop
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc

Faciliteiten & services

Scootmobielstalling

Scootmobielstalling

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Beheerder

Beheerder

In de omgeving

Gaat u er graag op uit? Bijvoorbeeld een dagje weg. Dan woont u in De Jonkvrouw perfect! De woongebouwen liggen naast het station, ideaal als u graag met de trein op pad gaat. Het winkelcentrum van Geldrop ligt op loopafstand. Met een wandeling van 10 minuten staat u midden in het centrum. Houdt u meer van rust en groen? Ook dan woont u hier prachtig. De Jonkvrouw ligt in een groene omgeving. Aan de andere kant van het woongebouw ligt park Beekweide. Een heerlijke plek voor een rustige wandeling. Het park vormt ook het groene uitzicht vanaf uw balkon of terras.

De woongebouwen

De Jonkvrouw is een WoonincPlusVitalisgebouw. Dit betekent dat het gebouw wordt beheerd door een beheerder, die toezicht houdt op het woongebouw en directe omgeving. In het voorjaar van 2023 krijgt het gebouw een ruime, modern ingerichte ontmoetingsruimte. Hier worden straks allerlei activiteiten georganiseerd en kunt u (tegen betaling) gezellig wat drinken. Wooninc. biedt bewoners daarmee een veilige en inspirerende omgeving om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Daarnaast beschikt het complex over een veilig video- en toegangscontrolesysteem, waarmee u precies kunt zien wie u binnenlaat.

Rondom het woongebouw bevinden zich de parkeerplaatsen. Ieder appartement heeft een eigen berging op de begane grond. En in beide woongebouwen vindt u op de begane grond een gezamenlijke scootmobiel stalling.

Verschillende typen seniorenappartementen

Er zijn verschillende woningtypes, maar bij alle appartementen is gedacht aan veel daglicht. Bijna alle appartementen hebben twee slaapkamers en een groot balkon. Enkele appartementen op de begane grond zijn voorzien van één slaapkamer en een terras. Ieder appartement heeft een toilet in de badkamer die direct grenst aan de slaapkamer én een gastentoilet in de hal. De grootte van de appartementen verschilt tussen de 70 m² en 77 m². De woningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat ze met een warmtepomp verwarmd worden. De woning heeft vloerverwarming. Koken doet u elektrisch. Het zijn moderne, duurzame woningen met minimaal energielabel A.

Rondom het woongebouw liggen de parkeerplaatsen. Ieder appartement heeft een eigen berging op de begane grond. En in beide woongebouwen vindt u op de begane grond een scootmobielstalling.

Langer Thuis Wijzer Geldrop-Mierlo

Net als in Eindhoven heeft Geldrop ook een loket speciaal voor senioren. Het loket in Geldrop heet Langer Thuis Wijzer Geldrop-Mierlo. Inwoners van Gemeente Geldrop-Mierlo kunnen hier terecht om zich te laten informeren en adviseren over de mogelijkheden in hun gemeente. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij u thuis? Op zoek naar een zinvolle invulling van uw dag? Bent u nieuwsgierig welke seniorenwoningen er in Geldrop zijn en hoe u ervoor in aanmerking komt? Wilt u meer weten over het aanvragen van een zorgindicatie? Of heeft u een andere vraag over welzijn, wonen of zorg?

Loop op dinsdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur eens binnen in de Weeffabriek. De koffie staat voor u klaar.

Langer Thuis Wijzer is een initiatief van Anna Ouderenzorg, Wooninc. en Vitalis. Samen met de partners Woonbedrijf, Stroomz, Savant Zorg en andere partners in Onze Wegwijzer is er veel kennis en zijn er mogelijkheden in huis als het gaat om lang prettig en veilig zelfstandig wonen. We zetten die graag zo goed mogelijk in om inwoners van Gemeente Geldrop-Mierlo beter en sneller te helpen aan een oplossing voor uw welzijns-, woon- en/of zorgbehoefte.

Adres: Weeffabriek, Molenstraat 23 in Geldrop

Open: dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur

 

Langer Thuis Wijzer is partner in Onze Wegwijzer. 

Adres

Wilt u ook hier wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis