Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

WoonincPlusVitalis Kronehoef

Adres:
Kloosterdreef 23002 - 23712, 5623 DA Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc Vitalis

Woont u graag zelfstandig in de levendige stad? Dan past WoonincPlusVitalis Kronehoef perfect! Op loopafstand zijn de Kruisstraat en de Woenselse markt. Daarnaast zijn het centrum van de stad en WoenselXL vlak in de buurt. Nog dichterbij is ook alles aanwezig: in WoonincPlusVitalis Kronehoef bent u van alle comfort en gemakken voorzien.

Faciliteiten & services

Restaurant

Restaurant

Receptie/servicebalie

Receptie/servicebalie

Winkel

Winkel

Kapper

Kapper

Manicure/Pedicure

Manicure/Pedicure

Dagbesteding

Dagbesteding

Activiteiten

Activiteiten

Stilteruimte

Stilteruimte

Beheerder

Beheerder

Wasserette

Wasserette

Logeerkamer

Logeerkamer

Welzijnsronde

Welzijnsronde

Personenalarm

Personenalarm

In de buurt

Kronehoef ligt centraal in het groene stadsdeel Woensel-Zuid. Op loopafstand is de Kruisstraat met een breed aanbod van winkels en restaurants. Iedere zaterdag haalt u verse producten bij de grote Woenselse markt. Ook WoensXL, de gezellige binnenstad met haar terrasjes en het Centraal Station zijn met het openbaar vervoer te bereiken. Er is een bushalte vlakbij het woongebouw. In de directe omgeving liggen verschillende ziekenhuizen.

Alles in huis

WoonincPlusVitalis Kronehoef is inpandig verbonden met woongebouwen De Dreef en De Horst. In de Horst is ontmoetingsruimte D’n Hert. Hier kunt u gezellig iets drinken of biljarten in het café. Er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops en bewegingslessen. Buurtbewoners zijn hierbij van harte welkom en daardoor heeft het woongebouw ook een buurtfunctie. Er is een restaurant waar u en uw gasten genieten van een warme maaltijd. Bewoners kunnen gebruikmaken van een maaltijdservice. Ook is er een ontmoetingsruime, een bruin café en een kleine winkelstraat met supermarkt, kapper en predicure en op het gebied van zorg zijn er verschillende huisartsen en een fysiotherapeut aanwezig. Bent u een buitenmens? De drie woongebouwen delen samen een prachtige binnentuin met vijver. Ideaal!

Seniorenappartement

Het woongebouw heeft 147 huurappartementen met 1 slaapkamer. Wilt u graag een eigen parkeerplaats huren? Dat is mogelijk als deze beschikbaar is. Er is een beheerder aanwezig. Die draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. De beheerder is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw.

Zorgservice Arrangement Vitalis

In Kronehoef woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

  • Erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag dichtbij is.
  • In geval van een calamiteit dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen. Dit doet u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt.
  • Via de welzijnsmelding elke dag een extra controle heeft waarbij wordt gekeken of alles goed gaat met u.

Voor dit Zorgservice Arrangement brengt Vitalis maandelijks kosten in rekening. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit uw maandelijkse woonkosten.

Zorg op maat

U geniet van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten, waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig woont. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, verpleging, en/of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In De Horst weet u zeker dat de zorg- en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de buurt is. In geval van calamiteiten is dat 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Verandert onverwachts uw zorgbehoefte of die van uw partner? In het woongebouw zijn vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. Tevens kunnen we in Kronehoef uw zelfstandige woning ‘omklappen’ naar een zorgwoning. U blijft dan wonen in uw eigen appartement maar zorg én wonen worden dan via de Wet Langdurige Zorg (Wlz) georganiseerd. Of dit in uw situatie kan, is afhankelijk van uw zorgbehoefte.

Activiteiten voor bewoners en buurtgenoten

Kronehoef is een levendige locatie waar veel te doen is. Neem deel aan een van de vele sociaal-culturele activiteiten binnen of buiten Kronehoef gericht op kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Zo blijft u actief en ontmoet u medebewoners en buurtgenoten. Bekijk het volledige activiteitenaanbod via activiteitenagenda Vitalis.

Adres

Wilt u hier graag wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis