Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

WoonincPlusVitalis Stadshof ’t Hemelryck

Adres:
Hemelrijken 106 - 292, 5612 WS Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc

In WoonincPlusVitalis Stadshof ‘t Hemelryck staat zelfstandig wonen centraal, met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. Het woongebouw staat bekend om de gezellige sfeer, betrokken bewoners en de vele activiteiten. Ook buiten het woongebouw is er van alles te doen: de Kruisstraat met de levendige markt is dichtbij en met het openbaar vervoer bent u zo in de binnenstad van Eindhoven.

Faciliteiten & services

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Beheerder

Beheerder

In de buurt

Stadshof ’t Hemelryck ligt in een stadse, maar rustige woonwijk met de levendigheid en diverse winkels en voorzieningen van de Kruisstraat en de Woenselse Markt dichtbij. Ook de binnenstad van Eindhoven en het Centraal Station zijn met openbaar vervoer goed bereikbaar.

WoonincPlusVitalis Stadhof ‘t Hemelrijk

Stadshof ‘t Hemelryck heeft een ruime, moderne ontmoetingsruimte. Gezellig een drankje drinken, een potje biljarten of op uw gemak een krant lezen. Een team van vrijwilligers organiseert allerlei activiteiten zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops en bewegingslessen. Buurtbewoners zijn hierbij van harte welkom. Daardoor heeft het woongebouw ook een buurtfunctie. Uniek aan Stadshof ’t Hemelryck zijn de internetruimte en de gymzaal die worden gedeeld met de naastgelegen basisschool.

Seniorenappartement

Stadshof ’t Hemelryck bestaat uit 91 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers. Het woongebouw heeft 4 woonlagen. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. Alle appartementen zijn bereikbaar met de lift. Met een veilig video- en toegangscontrolesysteem, ziet u precies wie u binnenlaat. Iedere woning heeft een berging onder het gebouw. De parkeerplaatsen bevinden zich ook in de kelder en zijn te huur voor bewoners. Er is een beheerder aanwezig. Die draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. De beheerder is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw.

Extra service en zorg dichtbij

Zorg en dienstverlening aan huis is mogelijk. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging of behandelingen zoals fysiotherapie, ergotherapie vanuit Vitalis Wijkzorg.

Adres

Wilt u hier graag wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis