Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

WoonincPlusVitalis Theresia

Adres:
Bredalaan 77001 - 77439, 5652 JB Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc Vitalis

Wonen draait niet alleen om de woning zelf: de omgeving is minimaal net zo belangrijk. Bij WoonincPlusVitalis Theresia staat zelfstandig wonen centraal, met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. Met alle (zorg)faciliteiten in huis en een actieve buurtvereniging zit u precies goed in dit woongebouw.

Faciliteiten & services

Restaurant

Restaurant

Terras

Terras

Tuin

Tuin

Receptie/servicebalie

Receptie/servicebalie

Bibliotheek

Bibliotheek

Markt

Markt

Manicure/Pedicure

Manicure/Pedicure

Dagbesteding

Dagbesteding

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Beheerder

Beheerder

Welzijnsronde

Welzijnsronde

Personenalarm

Personenalarm

Sfeer in de Strijp

In de schaduw van de imposante Theresiakerk ligt het sfeervolle woongebouw Theresia. Dit woongebouw ligt in de buurt van Het Ven in stadsdeel Strijp met om de hoek diverse leuke winkeltjes en een grote supermarkt. U loopt zo het fraai aangelegde Jacob Oppenheimer-park in voor een wandeling. Er stopt een bus voor de deur die u binnen een kwartier naar het centrum van Eindhoven brengt.

Alles in huis

In het café/restaurant kunnen bewoners en hun gasten terecht om wat te eten en te drinken. In de comfortabele ontmoetingsruimte worden veel activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops en bewegingslessen. Bewoners én buurtbewoners zijn hierbij van harte welkom en daardoor heeft het woongebouw ook een buurtfunctie. Ook is er wekelijks een markt in Theresia waar u heerlijk vers fruit en bloemen kunt kopen.

Comfortabel wonen

WoonincPlusVitalis Theresia heeft 130 huurappartementen en 14 zorgwoningen van Vitalis. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. Alle appartementen hebben een balkon en zijn bereikbaar per lift. Verder beschikt het gezellige woongebouw over een inpandige fietsenstalling. Er is een beheerder aanwezig. Die staat meerdere dagdelen per week voor u klaar en houdt toezicht op het woongebouw en de directe omgeving.

Zorgservice Arrangement Vitalis

In Theresia woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

  • Erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag dichtbij is.
  • In geval van een calamiteit dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen. Dit doet u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt.
  • Via de welzijnsmelding elke dag een extra controle heeft waarbij wordt gekeken of alles goed gaat met u.

Voor dit Zorgservice Arrangement berekent Vitalis maandelijks kosten. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit uw maandelijkse woonkosten.

Zorg op maat

U geniet van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten, waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig woont. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, verpleging, en/of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In Theresia weet u zeker dat de zorg- en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de buurt is. In geval van calamiteiten is dat 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Verandert onverwachts uw zorgbehoefte of die van uw partner? In het woongebouw zijn vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen.  Tevens kunnen we in Theresia uw zelfstandige woning ‘omklappen’ naar een zorgwoning. U blijft dan wonen in uw eigen appartement maar zorg én wonen worden dan via de Wet Langdurige Zorg (Wlz) georganiseerd. Of dit in uw situatie kan, is afhankelijk van uw zorgbehoefte.

Activiteiten voor bewoners en buurtgenoten

Theresia is een levendige locatie waar veel te doen is. Neem deel aan een van de vele sociaal-culturele activiteiten binnen of buiten Theresia gericht op kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Zo blijft u actief en ontmoet u medebewoners en buurtgenoten. Bekijk het volledige activiteitenaanbod via activiteitenagenda Vitalis. Via het filter kunt u Theresia opzoeken.

Adres

Wilt u ook hier wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis