Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

WoonincPlusVitalis Vonderhof

Adres:
Bernardplaats 3 - 83, 5616 TG Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc Vitalis

Dichtbij het stadscentrum lig in de rustige wijk Vonderkwartier WoonincPlusVitalis Vonderhof. Steek de straat over om een kop koffie te drinken op het Wilhelminaplein of pak de bus en u bent binnen minuten midden in het centrum. In het gebouw zelf zijn ook verschillende voorzieningen en u woont in een comfortabel appartement.

Faciliteiten & services

Welzijnsronde

Welzijnsronde

Personenalarm

Personenalarm

Restaurant

Restaurant

Receptie/servicebalie

Receptie/servicebalie

Bibliotheek

Bibliotheek

Kapper

Kapper

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Beheerder

Beheerder

Wasserette

Wasserette

Logeerkamer

Logeerkamer

Bruisende binnenstad

Vonderhof ligt zeer centraal. Vlakbij is de Stadsbibliotheek en het centrum van Eindhoven met alle cafés, restaurants en winkels. U kiest zelf of u loopt of de bus pakt en binnen enkele minuten in de bruisende binnenstad bent. Ook het station van Eindhoven is natuurlijk is dichtbij en dus heeft u alle voorzieningen dicht in de buurt!

WoonincPlusVitalis Vonderhof

Het woongebouw staat bekend om de gezellige sfeer tussen de bewoners en het brede activiteitenaanbod. Op de begane grond van WoonincPlusVitalis Vonderhof zijn diverse voorzieningen zoals een restaurant, wasserette, kapper en pedicure. In restaurant de VonderSalon kunnen u en uw gasten terecht voor een lunch en avondmaaltijd. In de moderne ontmoetingsruimte drinkt u gezellig een drankje, doet u mee aan een activiteit of leest u de krant. Bewoners én buurtbewoners zijn hierbij van harte welkom en daardoor heeft het woongebouw ook een buurtfunctie.

Woning

Comfortabel seniorenappartement Vonderhof heeft 34 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers. Alle woningen zijn gelijkvloers speciaal voor senioren. Bewoners kunnen een vaste parkeerplaats huren op het parkeerterrein bij het gebouw. Er is een beheerder aanwezig. Die draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. De beheerder is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw.

Zorgservice Arrangement Vitalis

In Vonderhof woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

  • erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag dichtbij is.
  • in geval van een calamiteit dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen. Dit doet u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt.
  • via de welzijnsmelding elke dag een extra controle heeft waarbij wordt gekeken of alles goed gaat met u.

Voor dit Zorgservice Arrangement brengt Vitalis maandelijks kosten in rekening. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit uw maandelijkse woonkosten.

Zorg op maat

U geniet in Vonderhof van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten, waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig woont. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, verpleging, en/of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In Vonderhof weet u zeker dat de zorg- en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de buurt is. In geval van calamiteiten is dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Verandert onverwachts uw zorgbehoefte of die van uw partner? In het woongebouw zijn vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen.

Activiteiten voor bewoners en buurtgenoten

Vonderhof is een levendige locatie. Neem er deel aan een van de vele sociaal-culturele activiteiten gericht op kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Zo blijft u actief en ontmoet u medebewoners en buurtgenoten. Bekijk het volledige activiteitenaanbod via activiteitenagenda Vitalis. Via het filter kunt u Vonderhof opzoeken.

Adres

Wilt u hier ook wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis