Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

WoonincPlusVitalis Kortonjo

Adres:
Herman Gorterlaan 13 - 425, 5644 SB Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc Vitalis

Wonen op een unieke locatie met alle nodige faciliteiten in de buurt: dat is WoonincPlusVitalis Kortonjo. Het woongebouw ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied Genneper Parken. In de ontmoetingsruimte ’t Praethuys worden veel activiteiten georganiseerd voor bewoners. U bepaalt zelf of u deelneemt. In Kortonjo woont u zo lang mogelijk zelfstandig op een veilige manier en komt u niets tekort.

Faciliteiten & services

Restaurant

Restaurant

Kapper

Kapper

Manicure/Pedicure

Manicure/Pedicure

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Beheerder

Beheerder

Wasserette

Wasserette

Dokterspost

Dokterspost

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Logeerkamer

Logeerkamer

Personenalarm

Personenalarm

Prachtige locatie

Kortonjo ligt aan de rand van Eindhoven en natuur- en recreatiegebied de Genneper Parken. Voor een mooie wandeling in de natuur hoeft u alleen naar buiten te gaan en bij mooi weer drinkt u een kop koffie op een terrasje. Om de hoek vindt u ook zwembad De Tongelreep en andere sportvoorzieningen. Aan de overkant van de straat ligt zorglocatie Wissehaege met een grand café. Op loopafstand is een bushalte en met de bus bent u binnen twintig minuten in het centrum van Eindhoven.

Alles in huis

WoonincPlusVitalis Kortonjo ligt niet alleen op een mooie locatie, maar heeft zelf ook erg veel voorzieningen. Op de begane grond ligt ontmoetingsruimte ’t Praethuys met een restaurant. Het interieur van de ruimte en de entree zijn recent vernieuwd. Gezellig een drankje doen, een hapje eten, biljarten of meedoen aan activiteit: u hoeft zich geen moment te vervelen. Het woongebouw heeft ook een binnentuin met zitjes en een jeu de boulesbaan. Er worden veel activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops en bewegingslessen. Bewoners én buurtbewoners zijn hier van harte welkom. Het woongebouw heeft voor haar bewoners ook een  apotheek, huisartsenpost en logeerkamers voor hun gasten.

Woning

Wonen in Kortonjo Het woongebouw bestaat uit 65 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers. Er is een veilig video- en toegangscontrolesysteem, zodat u precies kunt zien wie u binnenlaat. Ook is er een beheerder aanwezig. Die staat meerdere dagdelen per week voor u klaar en houdt toezicht op het woongebouw en de directe omgeving. Op het (overdekte) parkeerterrein kunnen bewoners een parkeerplaats huren.

Zorgservice arrangement Vitalis

In Kortonjo woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

  • Erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag dichtbij is.
  • In geval van een calamiteit dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen. Dit doet u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt.
  • Via de welzijnsmelding elke dag een extra controle heeft waarbij wordt gekeken of alles goed gaat met u.

Voor dit Zorgservice Arrangement brengt Vitalis maandelijks kosten in rekening. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit uw maandelijkse woonkosten.

Zorg op maat

U geniet van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten, waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig woont. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, verpleging, en/of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In Kortonjo weet u zeker dat de zorg- en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de buurt is. In geval van calamiteiten is dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Verandert onverwachts uw zorgbehoefte of die van uw partner? In het woongebouw zijn vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen.

Activiteiten voor bewoners en buurtgenoten

Bewoners van Kortonjo maken gebruik van het actitiveitetenaanbod van Wissehaege. . Neem er deel aan een van de vele sociaal-culturele activiteiten gericht op kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Zo blijft u actief en ontmoet u medebewoners en buurtgenoten. Bekijk het volledige activiteitenaanbod via activiteitenagenda Vitalis. Via het filter kunt u Wissehaege opzoeken.

Adres

Wilt u hier graag wonen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. Maak in MijnWooniezie een zoekprofiel aan. Kies in uw zoekprofiel in ieder geval voor ‘seniorenwoning’.

We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Inschrijven in Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis