Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Woonvormen van SeniorenPunt

SeniorenPunt bemiddelt in de regio Eindhoven in zelfstandige woningen van Wooninc., Woonbedrijf en ‘thuis en zorgwoningen van Vitalis Woonzorg Groep. Voor de duidelijkheid verdelen we ze in verschillende typen woonvormen:

Basis

Alle basis huurappartementen- en woningen zijn gelijkvloers, hebben bredere doorgangen en een ruimere doucheruimte dan een normaal appartement. Etagewoningen zijn ook altijd per lift bereikbaar. Heeft u thuiszorg nodig? Dan regelt u dat eenvoudig zelf.

Extra

Extra staat voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers huurappartement in gebouwen met een gastvrije ontmoetingsruimte. De beheerder zorgt dat alles netjes en veilig blijft. Voor uw persoonlijke veiligheid kunt u op sommige locaties gebruikmaken van personenalarmering en een dagelijkse welzijnsronde. Zorg is niet aanwezig. Dit regelt u eenvoudig zelf.

In WoonincPlusVitalis Extra woongebouwen helpen welzijnscoaches bewoners bij het bedenken en organiseren van leuke activiteiten.

Compleet

De Compleet woongebouwen hebben alles wat een Extra woongebouw ook heeft. Daarnaast is hier een zorgafdeling aanwezig. Hierdoor zijn er ook woon-, welzijn- en zorgdiensten waar u gebruik van kunt maken. Denk aan persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. Een Compleet woongebouw heeft ook extra faciliteiten. Denk aan een restaurant, kapper, bibliotheek, huisarts en fysiotherapeut. Er is ook altijd een professioneel en gevarieerd activiteitenprogramma. Het aanbod verschilt per woongebouw.

In de WoonincPlusVitalis Compleet woongebouwen in Eindhoven heeft Vitalis kleinschalige zorgafdelingen. De zorgmedewerkers van Vitalis zijn hierdoor altijd in de buurt, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Verandert uw zorgbehoefte of die van uw partner? Er wordt altijd een oplossing gezocht waarbij u zo lang mogelijk bij elkaar of in elkaars buurt kunt blijven wonen. Of u gebruik kunt maken van zorgdiensten is afhankelijk van de beschikbaarheid en uw indicatie.

Residentieel

Het residentiële woonzorgconcept van Vitalis biedt alles wat u nodig heeft om excellent te wonen en leven. De woningen zijn groter dan de sociale huurwoningen met een luxere afwerking en voorzieningen. Standaard is er personenalarmering en kunt u meedoen aan de welzijnsrondes. Extra zijn bijvoorbeeld een videoverbinding met de centrale toegangsdeur en een met een keycard beveiligde toegangsdeur. In de residenties biedt Vitalis een volledig pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Of u gebruik kunt maken van deze zorgdiensten is afhankelijk van de beschikbaarheid en uw indicatie.

Intensieve zorg

Als het niet meer lukt om zelfstandig te wonen biedt Vitalis Woonzorg Groep verschillende beschermde woonvormen. Van kleinschalig verzorgd of verpleegd wonen tot kamers in een verpleeghuis. In Eindhoven heeft Vitalis 4 intensieve zorglocaties. Daarnaast zijn er 8 locaties (waarvan 6 WoonincPlusVitalis Compleet woongebouwen) waar cliënten beschermd wonen in kleinschalige zorgafdelingen.

Meer informatie over de zorgvormen van Vitalis leest u hier.

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis