Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

WoonincPlusVitalis Berckelhof

Adres:
Gen. Cronjéstraat 3-33 - 13-39, 5642 MH Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc Vitalis

In WoonincPlusVitalis Berckelhof staat zelfstandig wonen centraal. U woont in een gelijkvloers appartement, speciaal voor senioren. Alle benodigde faciliteiten en zorg zijn aanwezig in het woongebouw, zodat u optimaal geniet van uw oude dag. Een enthousiast team organiseert veel activiteiten en er is een weekmarkt met vers fruit en bloemen.

Faciliteiten & services

Restaurant

Restaurant

Receptie/servicebalie

Receptie/servicebalie

Bibliotheek

Bibliotheek

Kapper

Kapper

Markt

Markt

Manicure/Pedicure

Manicure/Pedicure

Dagbesteding

Dagbesteding

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Stilteruimte

Stilteruimte

Beheerder

Beheerder

Apotheek

Apotheek

Dokterspost

Dokterspost

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fitnessruimte

Fitnessruimte

Welzijnsronde

Welzijnsronde

Personenalarm

Personenalarm

Stadsdeel Tongelre

Berckelhof ligt in de wijk Tongelre in een kindvriendelijke buurt, dichtbij een (speel)veld en basisschool. Op loopafstand is een klein winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen. Wie graag wat verder eropuit gaat, kan de bus naar het centrum pakken. Deze stopt voor de deur van het woongebouw. Hiermee bent u zo op het Centraal Station of in de binnenstad van Eindhoven. Dankzij de nabijgelegen rondweg zijn ook uitvalswegen snel bereikbaar.

Karakterstiek woongebouw

In Berckelhof is een prachtige, karakteristieke ontmoetingsruimte met glas in lood. Gezellig een drankje drinken, een potje biljarten of een boek lezen uit de eigen bibliotheek en dat lekker dicht bij huis. Er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops en bewegingslessen. Buurtbewoners zijn hierbij van harte welkom en daardoor heeft het woongebouw ook een buurtfunctie. Er is een restaurant (met royaal terras) waar u en uw gasten genieten van een warme maaltijd. Bewoners kunnen kiezen om gebruik te maken van een maaltijdservice. WoonincPlusVitalis Berckelhof biedt nog meer: het woongebouw heeft een kapsalon en een (wijk)gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek. Kortom: u woont in alle comfort.

Lees het interview met mevrouw Dickmann-Wiegerinck hoe fijn het wonen is in Berckelhof.

(Vrije) seniorenappartementen

Het woongebouw heeft 251 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers en 27 zorgwoningen. Alle appartementen zijn gelijkvloers en speciaal voor senioren. Er is een beheerder aanwezig. Die draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. De beheerder is een eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw.

Start verhuur gerenoveerde appartementen oudbouw

In april 2024 start de verhuur van de opgeknapte appartementen in de oudbouw van Berckelhof. Om ervoor te zorgen dat huurders de komende jaren prettig in hun woning kunnen wonen liet Wooninc. groot onderhoud uitvoeren in en rondom de 86 appartementen in de oudbouw. De woningen zijn nu toekomstbestendig, energiezuinig en beter geschikt voor zorgverlening. In de meeste woningen werd onder andere de keuken, toilet en badkamer vernieuwd. Op de pagina groot onderhoud Berckelhof leest u wat Wooninc. nog meer aanpakte.

Wooninc. adverteert de vrije woningen in maart 2024 op Wooniezie.nl. Wilt u graag wonen in Berckelhof? Zorg dan voor een (correcte) inschrijving in Wooniezie.

Zorgservice Arrangement

Vitalis In Berckelhof woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

  • Erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag dichtbij is.
  • In geval van een calamiteit dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen. Dit doet u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt.
  • Via de welzijnsmelding elke dag een extra controle heeft waarbij wordt gekeken of alles goed gaat met u.

Voor dit Zorgservice Arrangement brengt Vitalis maandelijks kosten in rekening. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit uw maandelijkse woonkosten.

Zorg op maat

U geniet in Berckelhof van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten, waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig woont. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, verpleging, en/of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In Berckelhof weet u zeker dat de zorg- en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de buurt is. In geval van calamiteiten is dat 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Verandert onverwachts uw zorgbehoefte of die van uw partner? In het woongebouw zijn vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. Tevens kunnen we in de oudbouw van Berckelhof uw zelfstandige woning ‘omklappen’ naar een zorgwoning. U blijft dan wonen in uw eigen appartement maar zorg én wonen worden dan via de Wet Langdurige Zorg (Wlz) georganiseerd. Of dit in uw situatie kan, is afhankelijk van uw zorgbehoefte.

Activiteiten voor bewoners en buurtgenoten

Berckelhof is een levendige locatie waar veel te doen is. Neem deel aan een van de vele sociaal-culturele activiteiten binnen of buiten Berckelhof gericht op kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Zo blijft u actief en ontmoet u medebewoners en buurtgenoten. Bekijk het volledige activiteitenaanbod via activiteitenagenda Vitalis. Via het filter kunt u Berckelhof opzoeken.

Adres

Wilt u hier graag wonen?

In april 2024 start de verhuur van gerenoveerde appartementen in de oudbouw. Wooninc. adverteert de vrije woningen in maart 2024 op Wooniezie.

Wilt u graag wonen in Berckelhof? Zorg dan voor een (correcte) inschrijving in Wooniezie. We helpen u graag met uw inschrijving of het aanmaken van een goed zoekprofiel.  Bel ons via 040 - 220 22 02 (menukeuze optie 1).

Ga naar Wooniezie

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis