Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

WoonincPlusVitalis Wilgenhof

Adres:
Gasthuisstraat 5 - 789, 5614 AR Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Aangeboden door:
Wooninc Vitalis

Welkom bij WoonincPlusVitalis Wilgenhof: zelfstandig wonen aan de rand van het centrum van Eindhoven. De bruisende stad is dichtbij, maar ook het Parktheater en het mooie Stadswandelpark liggen om de hoek. Op de locatie worden veel activiteiten georganiseerd en met alle (zorg)voorzieningen in huis is dit een ideale woonlocatie voor senioren!

Faciliteiten & services

Restaurant

Restaurant

Receptie/servicebalie

Receptie/servicebalie

Bibliotheek

Bibliotheek

Winkel

Winkel

Markt

Markt

Kapper

Kapper

Manicure/Pedicure

Manicure/Pedicure

Dagbesteding

Dagbesteding

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Stilteruimte

Stilteruimte

Beheerder

Beheerder

Wasserette

Wasserette

Apotheek

Apotheek

Dokterspost

Dokterspost

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Welzijnsronde

Welzijnsronde

Personenalarm

Personenalarm

Alles in de buurt

In de gezellige wijk Stratum ligt in de schaduw van de monumentale Sint Joriskerk het woongebouw Wilgenhof. Wandel naar de supermarkt en winkels, het Parktheater en het prachtige stadswandelpark om de hoek. Geniet u liever van een kop koffie in het bruisende stadscentrum? Met de fiets of bus bent u binnen enkele minuten in het centrum van Eindhoven. De bus stopt recht voor de deur, dus u kunt alle kanten op als u woont in Wilgenhof.

WoonincPlusVitalis Wilgenhof

Niet alleen buiten, maar ook in het woongebouw zelf hoeft u zich geen moment te vervelen! In de grote, moderne Speckenzaal kunt u gezellig iets drinken of een potje kaarten en er is een biljartclub actief. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops en bewegingslessen. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom in de ontmoetingsruimte en daardoor heeft het woongebouw ook een buurtfunctie. Geniet in het sfeervolle restaurant van een maaltijd. Bij mooi weer zit u heerlijk op het buitenterras.
Wilgenhof biedt nog meer faciliteiten in huis: er is een apotheek, fysiotherapeut en een huisartsenpraktijk maar ook een kapper, een pedicure en bibliotheek.

Wonen in Wilgenhof

Het woongebouw heeft 286 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers en 55 zorgwoningen. Alle woningen zijn gelijkvloers en speciaal voor senioren. Er is een veilig video- en toegangscontrolesysteem, zodat u precies kunt zien wie u binnenlaat. Er is een beheerder aanwezig. Die staat meerdere dagdelen per week voor u klaar en houdt toezicht op het woongebouw en de directe omgeving. Op het (overdekte) parkeerterrein kunnen bewoners een parkeerplaats huren.

Zorgservice Arrangement Vitalis

In Wilgenhof woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

  • Erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag dichtbij is.
  • In geval van een calamiteit dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen. Dit doet u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt.
  • Via de welzijnsmelding elke dag een extra controle heeft waarbij wordt gekeken of alles goed gaat met u.

Voor dit Zorgservice Arrangement berekent Vitalis maandelijks kosten. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit uw maandelijkse woonkosten.

Zorg op maat

In Wilgenhof kunt u gebruik maken van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten waardoor u lang zelfstandig kunt blijven wonen. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, verpleging, en/of behandeling. Welke ondersteuning voor u passend is, bespreekt u met uw huisarts, specialist in het ziekenhuis of andere zorgverlener. Wilt u als zelfstandige huurder extra ondersteuning van Vitalis dan maakt u hiervoor aparte persoonlijke afspraken met Vitalis. De aard van uw indicatie en de beschikbaarheid bepalen wat mogelijk is. De zorgdiensten die Vitalis kan leveren, bekijkt u hier.

In Wilgenhof verzorgt Vitalis 24 uur per dag, 7 dagen per week de opvolging van de personenalarmering. En verandert onverwachts uw zorgbehoefte of die van uw partner? In het woongebouw zijn vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen.

Activiteiten voor bewoners en buurtgenoten

Wilgenhof is een levendige locatie waar veel te doen is. Neem deel aan een van de vele sociaal-culturele activiteiten binnen of buiten Wilgenhof gericht op kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Zo blijft u actief en ontmoet u medebewoners en buurtgenoten. Bekijk het volledige activiteitenaanbod via activiteitenagenda Vitalis. Via het filter kunt u Wilgenhof opzoeken.

Adres

Wilt u hier ook wonen?

Op dit moment zijn er diverse 2-kamerappartementen in Wilgenhof vrij. Neem hiervoor contact op met Pascale Konings van SeniorenPunt.

Zij is bereikbaar via 06 - 30 67 01 72 en staat u graag te woord.

U kunt haar ook mailen via:

p.konings@seniorenpunt.nl

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis