Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst

Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Vitalis Peppelrode

Adres:
Dominee Theodor Fliednerstraat 5, 5631 BM Eindhoven
Woonvorm:
Huurklasse:
Niet van toepassing
Aangeboden door:
Vitalis

Vitalis Peppelrode is letterlijk en figuurlijk een kleurrijk woonzorgcentrum met veel aandacht voor zorg en welzijn, kunst, cultuur en horeca. Dagelijks werkt Vitalis hier aan een goed en passend zorg- en welzijnsaanbod voor bewoners en bezoekers. Naast verpleegd wonen met en zonder dementie en dagbesteding heeft Vitalis Peppelrode een Expertisecentrum Parkinson. Op alle afdelingen, dus ook de psychogeriatrische, zijn de deuren standaard open. Het doel is maximale bewegingsvrijheid voor alle bewoners. Door het leveren van maatwerk en de inzet van de technologie leefcirkels  waarborgt Vitalis de veiligheid van de bewoners. Kijk eens rond in deze mooie locatie via deze video over Peppelrode.

Faciliteiten & services

Restaurant

Restaurant

Café

Café

Terras

Terras

Tuin

Tuin

Receptie/servicebalie

Receptie/servicebalie

Kapper

Kapper

Manicure/Pedicure

Manicure/Pedicure

Dagbesteding

Dagbesteding

Diëtist

Diëtist

Ontmoetingsruimte

Ontmoetingsruimte

Activiteiten

Activiteiten

Bibliotheek

Bibliotheek

Stilteruimte

Stilteruimte

Beheerder

Beheerder

Wasserette

Wasserette

Fysiotherapie

Fysiotherapie

In de buurt

Peppelrode ligt naast het Máxima Medisch Centrum en centraal tussen het centrum van Eindhoven en winkelcentrum WoensXL. Daar vindt u naast een uitgebreid winkelaanbod, gezellige terrasjes en restaurants . Er is ook wekelijks een markt en er zijn regelmatig braderieën en optredens. Belangrijke busverbindingen én uitvalswegen liggen vlakbij.

Prachtig gebouw

Het gerenoveerde gebouw en de prachtige parktuin, waar u heerlijk kunt wandelen, dragen bij aan een prettige woonomgeving. De Carrousel vormt het bruisend hart van de locatie. Bewoners, bezoekers en omwonenden kunnen hier terecht voor een drankje of warme maaltijd. Ook worden er vele culturele en kunstzinnige activiteiten georganiseerd en is het een ontmoetingsplek voor het rijke verenigingsleven rondom Peppelrode. In de tuin ligt het gezellige, nostalgische Theehuis met een groot terras. In de zomermaanden kunnen bewoners, bezoekers en omwonenden hier terecht voor een drankje en is het een ontmoetingsplek waar veel activiteiten worden georganiseerd.

Zorgvormen in Peppelrode

  • Verpleegd wonen (somatiek)
  • Verpleegd wonen (dementie)
  • Parkinsonzorg
  • Dagbesteding
  • Dagbehandeling

Op alle afdelingen, dus ook de psychogeriatrische, zijn de deuren standaard open. Het doel is maximale bewegingsvrijheid voor alle bewoners. Door het leveren van maatwerk en de inzet van de technologie leefcirkels, waarborgt Vitalis de veiligheid van de bewoners. Bekijk de folder over leefcirkels hier.

De kunst van gelukkig oud zijn

Vitalis heeft veel aandacht voor activiteiten en evenementen op het gebied van Kunst en Cultuur. Literatuur, muziek, toneel, dans of film prikkelen de zintuigen. En zetten aan tot beweging, het inspireert en verbindt mensen. U hoeft er niet voor naar een theater, schouwburg of bioscoop. Vitalis haalt het binnen of brengt u ernaar toe. Een afwisselend en boeiend programma draagt bij aan de kwaliteit van leven waar Vitalis als organisatie voor staat. Kunst en Cultuur is binnen Vitalis als vanzelfsprekend tot het dagelijkse leven gaan horen.

Activiteiten voor bewoners en buurtgenoten

Peppelrode s een levendige locatie waar veel te doen is. Neem deel aan een van de vele sociaal-culturele activiteiten binnen of buiten Peppelrode gericht op kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Zo blijft u actief en ontmoet u medebewoners en buurtgenoten. Bekijk het volledige activiteitenaanbod via https://vitalis.samenuitagenda.nl/nl/peppelrode-vitalis

Adres

Wilt u wonen in deze zorglocatie?

Om hier te kunnen wonen heeft u een zorgindicatie nodig.  We bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Bel een zorgadviseur van Vitalis via 040 – 220 22 02  (menukeuze optie 2)

U kunt ook mailen via:

zorgadvies@vitalisgroep.nl

Neem contact met ons op

Bezoek SeniorenPunt

Bel ons voor een afspraak via
040 – 220 22 02 of kom langs.

Informatiebijeenkomst
Adresgegevens

Winston Churchilllaan 83
5623 KW Eindhoven

Routebeschrijving
Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag 9.00 tot 13:00 uur
zaterdag & zondag Gesloten

Een initiatief van:

Wooninc Vitalis

In partnerschap met:

Woonbedrijf Thuis